Uvex exxential II Ridehjelm
Exxential II Ridehjelm

1 539 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Exxential II Ridehjelm

1 539 kr

Exxential II Ridehjelm er en sporty allrounder designet for ryttere som prioriterer sikkerhet, komfort og stil. Denne lette hjelmen har en forlenget bakseksjon for forbedret beskyttelse og bruker inmould-teknologi, som kombinerer et slitesterkt EPS indre lag med et robust polykarbonat ytre skall for maksimal støtstyrke. Komfortfunksjoner inkluderer hestehaleutskjæring, optimalisert klimakontroll og et 3D IAS størrelsesjusteringssystem for en personlig tilpasset passform. Med FAS webbing-systemet og Monomatic komfortlåsen for enkle justeringer, sikrer denne hjelmen en sikker og komfortabel rideopplevelse. Stolt laget i Tyskland, reflekterer den overlegent håndverk og kvalitet.

Opptjen opptil 1 539 poeng.

ProduktNR: N/A Kategori:

Exxential II Ridehjelm

Exxential II Ridehjelm er den sporty allrounderen designet for ryttere som verdsetter sikkerhet, komfort og stil. Denne lette hjelmen er laget med stor oppmerksomhet på detaljer, noe som gjør den til et ideelt valg for aktive ryttere.

Uvex Exxential II har en forlenget bakseksjon som gir bedre beskyttelse for bakhodet, og setter nye standarder for sikkerhet og rytterkomfort. Dens ultralette inmould-teknologi integrerer et slitesterkt EPS indre lag med et robust polykarbonat ytre skall, noe som sikrer maksimal støtstyrke samtidig som den forblir lett. Ryttere vil sette pris på komfortfunksjonene, inkludert hestehaleutskjæring, optimalisert klima kontroll og et 3D IAS størrelsesjusteringssystem for en personlig tilpasset passform.

Produktfunksjoner

  • Lett konstruksjon: Kombinerer et sterkt indre skall og ytre lag for overlegen støtbeskyttelse uten ekstra vekt.
  • Tilpasset passform: uvex IAS 3.0-systemet tillater presise justeringer i både høyde og omkrets, slik at det passer til forskjellige hodeformer.
  • Fleksibel webbing: FAS webbing-systemet kan enkelt justeres for å sikre en sikker passform som former seg etter rytterens hodeform.
  • Brukervennlig betjening: Den anatomisk formede uvex monomatic komfortlåsen muliggjør enkel én-hånds åpning og justering for bekvemmelighet.
  • Forbedret ventilasjon: Klokt utformede ventilasjonsåpninger fremmer optimal luftstrøm for en komfortabel rideopplevelse.

Teknologier inkludert

Monomatic Comfort Lock: Den glidende klipsfester er designet for sikker, intuitiv justering av hakestroppen med én hånd, og sikrer en tett passform under ritt.

Laget i Tyskland

Vi er stolte av vårt engasjement for kvalitet, og de fleste av produktene våre er “Laget i Tyskland.” Hver uvex Exxential II Ridehjelm produseres ved våre anlegg i Fürth, Lederdorn og Obernzell, hvor vi kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknologi. Våre produkter, som stolt bærer merket “Made in Germany,” står for de høyeste standardene for kvalitet og sikkerhet.

Vekt I/A
Farge: Burgunder

Antrasitt, Burgunder, Marineblå, Mokka, Svart

Størrelse: S-M (55-57)

XXS-S (52-55), S-M (55-57), M-L (57-59), L-XL (51-61)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv