Exxeed Pro Ridehjelm
Exxeed Pro Ridehjelm

4 799 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Exxeed Pro Ridehjelm

4 799 kr

Exxeed Pro Ridehjelm er den perfekte blandingen av sporty chic stil, sikkerhet og komfort for ryttere. Med et fint kornet vegansk lærdeksel og en slående ramme i metall-sort krom, gjør denne hjelmen et dristig statement. Den inkluderer en justerbar Y-deler med veganske lærreimer for en sikker passform, samt hardskalteknologi som oppfyller de nyeste sikkerhetsstandardene samtidig som den gir utmerket ventilasjon. Med et høydejusterbart 3D IAS-system for personlig tilpasning av størrelsen, er denne hjelmen stolt laget i Tyskland, og reflekterer eksepsjonelt håndverk og kvalitet.

Opptjen opptil 4 799 poeng.

ProduktNR: N/A Kategori:

Exxeed Pro Ridehjelm

Exxeed Pro Ridehjelm er den ultimate hjelmen for ryttere som søker sporty chic stil uten å gå på kompromiss med sikkerhet og komfort. Denne hjelmen kombinerer de nyeste højteknologiske materialene med et rent, sofistikert utseende. Det kornete veganske lærdekket og den slående kromrammen i svart metall fremhever hjelmens stilige utseende, noe som gir et klart statement i den equestrian arena.

Designet for maksimal funksjonalitet, har Exxeed Pro en ny justerbar Y-deler med veganske lærreimer, som sikrer en optimal og sikker passform i enhver situasjon. Dens hardskalteknologi oppfyller de nyeste sikkerhetsstandardene, og gir kompromissløs beskyttelse samtidig som den opprettholder utmerket ventilasjon for komfort under ridning.

Produktfordeler:

  • Vegansk lærdeksel med fin kornet effekt og kromramme i svart metall for et stilfullt, sporty utseende
  • Veganske lærreimer med justerbar Y-deler for en sikker og tilpasset passform
  • Maksimal komfort med enestående ventilasjon for langvarig bruk
  • Topp funksjonalitet, inkludert et høydejusterbart 3D IAS-system for personlig tilpasning av størrelsen
  • Laget i Tyskland

Stolt produsert i Tyskland, opprettholder Exxeed Pro Ridehjelm vårt engasjement for kvalitet. Laget ved våre anlegg i Fürth, Lederdorn og Obernzell, kombinerer vi tradisjonelt håndverk med toppmoderne teknologi, og sikrer at hvert produkt som bærer merket “Made in uvex” møter de høyeste standardene for fortreffelighet.

Inkluderte teknologier:

  • Monomatisk lås: Tilbyr en sikker, intuitiv og komfortabel passform med enkel justering av hakebåndet med én hånd.
  • Hardskalteknologi: Gir eksepsjonell stabilitet og beskyttelse gjennom den bundne kombinasjonen av robust ABS-plast hardskall og EPS-innvendig skall, som sikrer maksimal støtbestandighet, effektiv støtabsorbering og komfortabel temperaturregulering med rikelig ventilasjon.
Farge: Svart

Svart

Størrelse: S-M (56-58)

XS-S (54-56), S-M (56-58), M-L (57-59), L-XL (59-61)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv