Uvex Exxeed Shiny Chrome Ridehjelm
Exxeed Shiny Chrome Ridehjelm

4 199 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Exxeed Shiny Chrome Ridehjelm

4 199 kr

Exxeed Shiny Chrome Ridehjelm kombinerer en glansfull, pianolignende finish med førsteklasses beskyttelse og komfort. Med hardshell-teknologi, et 3D IAS justeringssystem og stilige falske lærreimer, sikrer den både sikkerhet og stil. Denne hjelmen er stolt produsert i Tyskland, og gjenspeiler eksepsjonelt håndverk og ytelse.

Opptjen opptil 4 199 poeng.

ProduktNR: N/A Kategori:

Exxeed Shiny Chrome Ridehjelm

Exxeed Shiny Chrome Ridehjelm kombinerer kompromissløs beskyttelse, komfort og høyteknologiske materialer med et skinnende utseende. Enten du velger svart eller marineblå, sikrer hjelmens glansfulle pianolignende finish og slående svart-metall kromramme at du vil skille deg ut. Det unike designet kombinerer førsteklasses funksjonalitet for både sikkerhet og stil, noe som gjør det til et ideelt valg for ryttere.

Med hardshell-teknologi, et 3D IAS størrelsesjusteringssystem og et FAS-reimsystem, tilbyr denne hjelmen den ultimate kombinasjonen av sikkerhet og komfort. De falske lærreimene, både stilige og behagelige å ta på, gir en moderne vri på ridesportens trender, samtidig som de sikrer maksimal ytelse under ridning.

Produkt høydepunkter:

  • Iøynefallende glansfull, pianolignende finish med en skinnende skall og kromramme i svart-metall
  • Beskyttende funksjoner som hardshell-teknologi og 3D IAS størrelsesjustering for en perfekt og sikker passform
  • Høykvalitets falske lærreimer for en chic, komfortabel følelse

Laget i Tyskland

Stolt produsert i Tyskland, reflekterer Exxeed Shiny Chrome Ridehjelm de høyeste kvalitetsstandardene. Produsert ved våre anlegg i Fürth, Lederdorn og Obernzell, kombinerer den tradisjonelt håndverk med topp moderne teknologi. Hvert produkt med merket “Made in uvex” garanterer eksepsjonelt håndverk og førsteklasses ytelse.

Inkluderte teknologier:

  • Monomatic-spenne: Sikker, intuitiv og enkel å justere med bare én hånd. Det knappbetjente hakereimsystemet gir en presis passform som sikrer komfort og sikkerhet.
  • Hardshell-teknologi: Stabil og effektiv beskyttelse, som kombinerer en robust ABS-plast ytre skall med en EPS indre skall for slagmotstand, støtabsorpsjon og behagelig ventilasjon.
Farge: Mokka

Marineblå, Mokka, Svart

Størrelse: S-M (56-58)

XS-S (54-56), S-M (56-58), M-L (57-59), L-XL (59-61)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv