Uvex Perfexxion III Grace Ridehjelm
Perfexxion III Grace Ridehjelm

4 329 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Perfexxion III Grace Ridehjelm

4 329 kr

Perfexxion III Grace Ridehjelm er en luksuriøs hjelm designet for ryttere som søker eleganse og ytelse. Pyntet med 38 Swarovski®-krystaller, krombelagte ventilasjonsgitter og syntetisk lærkanting, gir den et imponerende utseende. Med et forlenget ytre skall for ekstra sikkerhet, dynamisk ventilasjon for komfort, og et pustende supermykt fôr med hestehaleutskjæring, er denne hjelmen like praktisk som den er stilig. Laget i Tyskland, kombinerer den håndverk og banebrytende teknologi for en enestående rideopplevelse.

Opptjen opptil 4 329 poeng.

ProduktNR: N/A Kategori:

Perfexxion III Grace Ridehjelm

Perfexxion III Grace Ridehjelm er designet for ryttere som krever både eleganse og ytelse på toppnivå. Denne hjelmen kombinerer premium stil med avanserte sikkerhetsfunksjoner, og gjør den til et eksklusivt must-have for enhver moteorientert rytter. Pyntet med 38 håndinnsatte Swarovski®-krystaller, krombelagte ventilasjonsgitter og syntetisk lærkanting, gir den et virkelig luksuriøst utseende.

Perfexxion III Grace har også forbedret sikkerhet med et forlenget ytre skall på baksiden av hodet, mens det dynamiske ventilasjonssystemet sikrer optimal luftgjennomstrømning for komfort under enhver ridetur. Kombinert med høykvalitets stroppedeksler og et pustende supermykt mikrosense-fôr, er denne hjelmen like behagelig som den er stilig, og har en praktisk utskjæring for hestehale for ekstra funksjonalitet.

Produkt Høydepunkter:

  • Luksuriøst design med 38 Swarovski®-krystaller, krombelagte ventilasjonsgitter og syntetisk lærkanting
  • Forlenget ytre skall for økt sikkerhet på baksiden av hodet
  • Dynamisk ventilasjonssystem for optimal luftgjennomstrømning
  • Supermykt, pustende mikrosense-fôr med praktisk hestehaleutskjæring

Laget i Tyskland

Stolt produsert i Tyskland, representerer Perfexxion III Grace Ridehjelm toppunktet av håndverk og kvalitet. Produsert på våre fabrikker i Fürth, Lederdorn og Obernzell, kombinerer den tradisjonell kunst med moderne teknologi, og garanterer fortreffelighet med hvert stykke som bærer “Made in uvex”-merket.

Inkluderte Teknologier:

  • Monomatic-spenne: En sikker, intuitiv og komfortabel knappoperert spenne som lar deg justere hakestroppen med én hånd, og sikrer perfekt passform.
Farge: Svart

Marineblå, Svart

Størrelse: S-M (55-58)

XXS-S (52-55), S-M (55-58), M-L (57-59)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv