Uvex Perfexxion III Shiny Ridehjelm
Perfexxion III Shiny Ridehjelm

3 599 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Perfexxion III Shiny Ridehjelm

3 599 kr

Perfexxion III Shiny Ridehjelm kombinerer komfort, stil og avansert sikkerhet i et sporty design. Den blanke overflaten og de krombelagte ventilasjonsgitterne gir et iøynefallende utseende samtidig som de forbedrer temperaturkontrollen. Med et forlenget ytre skall for ekstra sikkerhet, en praktisk hestehaleutskjæring og et lett, ergonomisk design, sikrer denne hjelmen en komfortabel passform for energiske turer. Utstyrt med moderne veganske lærstropper, innerskinn laget av minneskum og en 3D IAS størrelsejusteringsfunksjon, garanterer den en personlig tilpasset passform. Stolt laget i Tyskland, kombinerer den tradisjonelt håndverk med innovativ teknologi for enestående kvalitet.

Opptjen opptil 3 599 poeng.

ProduktNR: N/A Kategori:

Perfexxion III Shiny Ridehjelm

Perfexxion III Shiny Ridehjelm kombinerer komfort, stil og avanserte sikkerhetsfunksjoner i et sporty design. Den blanke piano-lignende overflaten fremheves av slående krombelagte ventilasjonsgitter, noe som gir et iøynefallende utseende samtidig som det sikrer effektiv temperaturkontroll.

Denne hjelmen er konstruert for beskyttelse og funksjonalitet, med et forlenget ytre skall for økt sikkerhet på baksiden av hodet og en praktisk hestehaleutskjæring for en komfortabel passform. Det lette, ergonomiske designet er perfekt for energisk ridning, mens uvex-dynamisk ventilasjonssystem garanterer optimal luftstrøm gjennom store ventilasjonsåpninger og en bikakestruktur.

Hjelmen inkluderer også moderne stropper i vegansk lær med en justerbar Y-deler, som sikrer en sikker passform. Med vaskbare myke innerskinn laget av minneskum og en 3D IAS størrelsejusteringsfunksjon gir Perfexxion III Shiny Ridehjelm en personlig tilpasset passform for hver rytter.

Produkt Høydepunkter:

  • Blank skall med krombelagte ventilasjonsgitter for effektiv temperaturkontroll
  • Veganske lærstropper med en nyutviklet justerbar Y-deler for sikker passform
  • Lett og ergonomisk design, ideelt for energisk ridning
  • Laget i Tyskland

Stolt håndverksmessig laget i Tyskland, representerer Perfexxion III Shiny Ridehjelm vårt engasjement for kvalitet. Produsert ved våre fasiliteter i Fürth, Lederdorn og Obernzell, kombinerer denne hjelmen tradisjonelt håndverk med banebrytende teknologi, og bærer stolt merket “Made in uvex” for uovertrufne standarder og kvalitet.

Inkluderte Teknologier:

  • Monomatic-spenne: Et sikkert, intuitivt og komfortabelt knappoperert system som lar deg justere hakestroppen med én hånd for en tettsittende passform.
  • Hardshell-teknologi: Gir eksepsjonell stabilitet og beskyttelse gjennom en holdbar kombinasjon av ABS-plast hardskall og EPS indre skall, som sikrer maksimal støtbestandighet og effektiv sjokkimotstand med rikelig ventilasjon.
Farge: Marineblå

Marineblå, Mokka, Svart

Størrelse: S-M (55-58)

XXS-S (52-55), S-M (55-58), M-L (57-59), L-XL (59-61)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv