Uvex Kidoxx Happyness Ridehjelm
Kidoxx Happyness Ridehjelm

999 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Kidoxx Happyness Ridehjelm

999 kr

Kidoxx Happyness Ridehjelm er en eksepsjonell hjelm designet for unge ryttere, som gir uovertruffen beskyttelse og komfort. Den er fullt justerbar fra størrelse 49-54, slik at den vokser med barnet ditt, og har trendy design, fra blanke overflater til morsomme dekorasjoner. Hjelmen inkorporerer innstøpt teknologi og 3D IAS justeringssystemet, som sikrer en sikker og komfortabel passform, mens det barnevennlige FAS sele-systemet og Monomatic-spennen gjør den enkel å håndtere for små hender. Med utmerket ventilasjon og kompatibilitet for briller er denne hjelmen et stolt tysk produkt som reflekterer førsteklasses håndverk og kvalitet.

Opptjen opptil 999 poeng.

ProduktNR: N/A Kategori:

Kidoxx Happyness Ridehjelm

Kidoxx Happyness Ridehjelm er en eksepsjonell ridehjelm designet for kompromissløs beskyttelse og komfort for unge ryttere. Det stilige utseendet sikrer at barna elsker å bruke den, samtidig som den gir alle de praktiske funksjonene de trenger.

Denne hjelmen er fullt justerbar, fra størrelse 49-54, slik at den kan vokse sammen med barnet ditt. Den er tilgjengelig i en rekke trendy design, fra monokrome og blanke overflater til morsomme dekorasjoner, noe som gir noe for enhver ung rytters smak. Kidoxx Happyness Ridehjelm inkorporerer innstøpt teknologi, det beviste 3D IAS justeringssystemet og et barnevennlig FAS sele-system med Monomatic-spenne, tilpasset for enkel håndtering av små hender. Med utmerket ventilasjon og muligheten til å brukes komfortabelt over briller, er denne hjelmen et allsidig valg for hver ung rytter.

Produktfunksjoner

  • Trendy design: Velg mellom monokrome, blanke alternativer eller kule dekorative stiler.
  • Inn-støpt teknologi og 3D IAS justering: Sikrer en sikker og komfortabel passform for voksende ryttere.
  • Barnevennlig Monomatic-spenne: Enkel åpning og lukking, perfekt for unge brukere.

Laget i Tyskland

Vi er stolte av å si at de fleste av produktene våre er “Laget i Tyskland,” med hvert produkt som bærer “Made in uvex”-merket som representerer vårt engasjement for kvalitet. Våre fasiliteter i Fürth, Lederdorn og Obernzell kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknologi. Hvert produkt, 100 % produsert i Tyskland, symboliserer vårt engasjement for uovertrufne standarder og førsteklasses kvalitet.

Inkluderte Teknologier

Inn-støpt: stabil. komfortabel. lett.
Kidoxx Happyness Ridehjelm utnytter innstøpt teknologi, som sikrer høy stabilitet, pålitelig beskyttelse og lav vekt—alt innen et enkelt, smeltet skall. Den uatskillelige forbindelsen mellom det støtabsorberende EPS-inderskallet og polykarbonat-ytterskallet gir eksepsjonell støtbeskyttelse uten å gå på bekostning av sikkerheten.

3D IAS-system: presist. sikkert. enkelt.
3D IAS-systemet tilbyr tilpassede justeringer for en optimal passform på tvers av ulike hodeomganger og former, og sikrer en tett, sikker passform og overlegen komfort for alle unge ryttere.

Monomatic: sikkert. intuitivt. komfortabelt.
Den anatomisk utformede uvex Monomatic skyveknappen for komfortfeste muliggjør enkel betjening med én hånd, noe som gjør det enkelt å justere hakestroppen for å skape en tettsittende hjelm med minimal innsats. Enkelt og greit!

Farge: Antrasitt

Antrasitt, Svart

Størrelse: 3XS-XS (49-54)

3XS-XS (49-54)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv