Uvex Kidoxx Flower Ridehjelm
Kidoxx Flower Ridehjelm

999 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Kidoxx Flower Ridehjelm

999 kr

Kidoxx Flower Ridehjelm er en eksepsjonell hjelm designet for unge ryttere, som tilbyr uslåelig beskyttelse og komfort. Den er fullt justerbar fra størrelse 49-54, så den vokser med barnet ditt, og har et sjarmerende blomsterdesign som barna vil elske. Ved å inkludere inmould-teknologi og 3D IAS tilpasningssystemet, sikrer den en sikker og komfortabel passform, mens det barnevennlige FAS stroppesystemet og Monomatic-låsen gjør det enkelt for små hender å håndtere. Med utmerket ventilasjon og kompatibilitet for briller er denne hjelmen det perfekte valget for unge ryttere. Stolt laget i Tyskland, reflekterer den håndverk og kvalitet i toppklasse.

Opptjen opptil 999 poeng.

ProduktNR: N/A Kategori:

Kidoxx Flower Ridehjelm

Kidoxx Flower Ridehjelm er en eksepsjonell ridehjelm designet for kompromissløs beskyttelse og komfort for unge ryttere. Dens flotte estetikk, prydet med sjarmerende blomsterdesign, sørger for at barna vil elske å bruke den, samtidig som den tilbyr alle de praktiske funksjonene de trenger.

Denne hjelmen er fullt justerbar, og kan utvides fra størrelse 49-54, slik at den kan vokse sammen med barnet ditt. Den er tilgjengelig i et utvalg trendy design, fra monokrome og blanke overflater til morsomme dekorasjoner, og tilbyr noe for enhver ung rytters smak. Kidoxx Flower Ridehjelm inkluderer inmould-teknologi, det velprøvde 3D IAS tilpasningssystemet, og et barnevennlig FAS stroppesystem med en Monomatic-lås som er tilpasset for enkel håndtering av små hender. Med utmerket ventilasjon og muligheten til å brukes komfortabelt over briller, er denne hjelmen et flerbruksvalg for hver ung rytter.

Produktfunksjoner

  • Trendy design: Velg mellom monokrome, blanke alternativer, eller kule blomsterdekorasjoner.
  • Inmould-teknologi og 3D IAS-justering: Sikrer en sikker og komfortabel passform for voksende ryttere.
  • Barnevennlig Monomatic-lås: Enkel åpning og lukking, perfekt for unge brukere.

Laget i Tyskland

Vi er stolte av å si at de fleste av produktene våre er “Laget i Tyskland,” med hver del merket med “Made in uvex” som representerer vårt engasjement for kvalitet. Våre anlegg i Fürth, Lederdorn, og Obernzell kombinerer tradisjonelt håndverk med moderne teknologi. Hvert produkt, 100 % produsert i Tyskland, symboliserer vårt engasjement for uovertrufne standarder og førsteklasses kvalitet.

Inkluderte teknologier

Inmould: stabil. komfortabel. lett.
Kidoxx Flower Ridehjelm utnytter inmould-teknologi, som sikrer høy stabilitet, pålitelig beskyttelse, og lav vekt—alt innenfor et enkelt smeltet skall. Det uatskillelige båndet mellom det støtabsorberende EPS-indre laget og det polykarbonat ytre laget gir en eksepsjonell støtbeskyttelse uten å gå på bekostning av sikkerheten.

3D IAS-system: presist. sikkert. enkelt.
3D IAS-systemet tilbyr tilpassede justeringer for en optimal passform over et utvalg hodeomkrets og former, noe som sikrer en tettsittende, sikker passform og overlegen komfort for alle unge ryttere.

Monomatic: sikkert. intuitivt. komfortabelt.
Den anatomisk formede uvex Monomatic glidespenne komfortfester gjør det enkelt å betjene med én hånd, slik at man kan justere hakestroppen presist for å skape en tettsittende hjelmpassform uten problemer. Enkelt og greit!

Farge: Burgunder

Burgunder, Marineblå

Størrelse: 3XS-XS (49-54)

3XS-XS (49-54)

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv