Uvex CRX700 Ridehansker
CRX700 Ridehansker

529 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

CRX700 Ridehansker

529 kr

CRX700 Ridehansker er allsidige ridehansker perfekte for kalde høstdager. Laget av Schoeller® soft shell-stoff, gir de utmerket fuktighetskontroll, varmebeholdning og vindbeskyttelse. Med et pustende, vannavstøtende ytterlag og mykt fleece-fôr, holder de hendene varme og tørre. Det 4-veis stretch-designet sikrer en tettsittende passform, mens det slitasjemotstandsdyktige PU-materialet i håndflaten gir et sikkert grep. Med refleksutskrifter for synlighet, er disse hanskene maskinvaskbare, noe som gjør dem til et praktisk valg for alle ryttere.

Opptjen opptil 529 poeng.

ProduktNR: N/A Kategori:

CRX700 Ridehansker

CRX700 Ridehansker er den fleksible allrounderen designet for å holde fingrene varme og komfortable, selv på kalde høstdager, noe som gjør dem til et ideelt valg for både profesjonelle og amatørryttere.

Laget av Schoeller® soft shell-stoff, utmerker disse tre-sesongshanskene seg i fuktighetskontroll, varmebeholdning og beskyttelse mot vind og vann. Det flerlagede ytterstoffet er pustende og vannavstøtende, noe som sikrer at hendene forblir tørre i våte forhold samtidig som svetten effektivt transporteres bort. Innsiden har fleece-materiale behandlet for mykhet, og gir enestående komfort og utmerket varmebeholdning.

Hanskene er designet for å bevege seg som en andre hud, takket være det 4-veis stretch-stoffet, og det slitesterke PU-materialet på håndflaten sikrer et sikkert grep om tøylene, selv i fuktig vær. Refleksutskrifter forbedrer synligheten, og holder hest og rytter trygge utenfor veien og i trafikken. Som alle uvex ridesports hansker, kan CRX700 maskinvaskes for enkelt vedlikehold.

Produkt Høydepunkter

  • All-Directional Stretch: Sømde gummibånd gir stretch i begge retninger for en komfortabel passform.
  • Høy Holdbarhet: Spesielle forsterkninger på tøylene gir langvarig bruk.
  • Slitasjemotstand: Ekstrem holdbarhet og minimal slitasje sikrer at hanskene tåler hard bruk.
  • Sklisikker Overflate: Innovative materialer gir en spesielt sklisikker overflate for sikkert grep om tøylene.
  • Pustende og Komfortable: Hudvennlige materialer forhindrer ubehagelig fuktoppbygging, og holder hendene tørre og komfortable.
Farge: Svart

Svart

Størrelse: 7

6, 6.5, 7, 7.5, 8, 8.5, 9, 9.5, 10, 10.5

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv