Sprangsjabrak Avanti Cavalli Design
Sprangsjabrak – Avanti Cavalli Design

1 299 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Sprangsjabrak – Avanti Cavalli Design

1 299 kr

Sprangsjabrak Avanti Cavalli Design er laget av slitesterkt vattert dongeristoff med et absorberende og pustende Evolon®-fleecefôr. Den er motstandsdyktig mot slitasje, enkel å vedlikeholde og holder ikke på hår. Med en fylling på 550g av fiberduk for komfort, har den stilige denimkanter og TORPOL®-emblemet, noe som gjør den både funksjonell og moteriktig.

Opptjen opptil 1 299 poeng.

ProduktNR: 374-001-PER Kategori: Merkelapp:

Sprangsjabrak – Avanti Cavalli Design

Sprangsjabrak Avanti Cavalli Design tilbyr en kombinasjon av holdbarhet og komfort, designet for både ytelse og enkel vedlikehold. Laget av vattert dongeristoff, har den en robust tekstur som er motstandsdyktig mot slitasje, noe som sikrer lang levetid selv ved hyppig bruk. Innerforet er laget av Evolon®-fleece, et materiale kjent for sine overlegne absorberende, pustende og hurtig tørkende egenskaper. Denne funksjonen sørger for at fuktighet effektivt transporteres bort, slik at hesten din holder seg komfortabel under rideturer.

I tillegg holder ikke Evolon®-fleecefôret på hår, noe som gjør det enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Med en fylling på 550g av fiberduk gir salen optimal polstring, og dens denimkant gir et stilig preg. Sammensetningen av 50 % bomull og 50 % polyester i det vatterte stoffet, kombinert med ortalionkant og TORPOL®-emblem, vitner om produktets premium design og kvalitet.

Denne sprangsjabraken er en perfekt blanding av funksjonalitet, holdbarhet og estetikk, ideell for både daglig trening og spesielle anledninger.

Versjon: Sprang

Sprang

Farge: Marineblå/Rosa

Brun/Oransje, Hvit/Marineblå, Marineblå, Marineblå/Rosa

Størrelse: Full

Full

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv