Fratelli Fabbri Junior Pro Ridestøvler
Junior Pro Ridestøvler

4 198 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Junior Pro Ridestøvler

4 198 kr

Junior Pro Ridestøvler: Fratelli Fabbri italienske ridestøvler for barn kombinerer luksuriøst kalveskinn med et moderne, men tradisjonelt design. Med et innovativt Elastisk Øko-skinnsystem tilbyr disse støvlene eksepsjonell komfort og holdbarhet. Med en polstret fotseng og et kvalitetsbeskyttelse for glidelåsen for ekstra beskyttelse, sikrer de en perfekt passform fra første bruk. Tilgjengelig i to farger, gir den høykvalitets gummisålen et slankt utseende og er laget for regelmessig bruk. Ideelle for unge ryttere i alle disipliner, tilbyr Fratelli Fabbri-støvlene topp kvalitet og verdi for pengene.

Opptjen opptil 4 198 poeng.

ProduktNR: N/A Kategori:

Junior Pro Ridestøvler

Junior Pro Ridestøvler fra Fratelli Fabbri er en vakker italiensk ridestøvel for barn, laget av kalveskinn i en tradisjonell, men moderne stil. Fabbri Junior Ridestøvler leveres som standard i luksuriøst kalveskinn. Disse imponerende ridestøvlene er godt egnet for unge ryttere i alle disipliner. Det er en ferdigsydd ridestøvel, en moderne vurdering av de elegante linjene som kjennetegner Fratelli Fabbri.

Støvelen inkluderer et innovativt Elastisk Øko-skinnsystem, et materiale av nyeste generasjon som stadig mer benyttes i håndverk. Fabbri-ridestøvler er absolutt i en klasse for seg når det gjelder kvalitet, komfort, holdbarhet og stil, noe som gjør Fabbri-støvelen til en sterkt anbefalt, topp kvalitet, men samtidig rimelig italiensk ridestøvel. Alle støvler leveres med et kvalitetsbeskyttelse for glidelåsen, som beskytter den mest delikate delen av glidelåsen for økt holdbarhet.

Den høykvalitets og myke Fabbri-kalveskinnet gjør disse støvlene uovertruffen komfortable fra første øyeblikk de blir lukket, med lite eller ingen innbruddstid takket være den utmerkede passformen og det utrolig myke kalveskinnet. Hver støvel leveres med en polstret fotseng for ekstra komfort som virkelig skiller dette merket fra andre.

Hver Fratelli Fabbri Pro Boot er håndlaget på bestilling i Italia med det høyeste kvalitet av mykt og smidig kalveskinn, tilgjengelig i to farger. Støvlene kommer med en enestående, høykvalitets gummisåle som gir støvlene et slankt og stilfullt utseende, samtidig som de er slitesterke og overlegne for regelmessig bruk.

Farge: Svart

Brun, Svart

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv