Fratelli Fabbri PRIME Ridestøvler
Prime Derby Ridestøvler

4 499 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Prime Derby Ridestøvler

4 499 kr

Prime Derby Ridestøvler: Redefinerer lettvektsytelse og holdbarhet, har PRIME Ridestøvler et innovativt design skreddersydd for rytters behov. Med et justerbart spursystem som tilbyr tre høyder, forbedrer disse støvlene funksjonaliteten til rideutstyret. Den pustende lærfôringen, overdel i kalveskinn og 100 % ultralett gummisåle setter en ny kvalitetsstandard. Det stretchbare elastiske båndet sikrer optimal smidighet, mens den eksepsjonelt sterke glidelåsen gir holdbarhet. Tilgjengelige i både snøreløs og snøret versjon, imøtekommer PRIME-modeller enhver rytters smak og komfortpreferanser.

Opptjen opptil 4 499 poeng.

ProduktNR: N/A Kategori:

Prime Derby Ridestøvler

Prime Derby Ridestøvler redefinerer parametrene for lettvekt, holdbarhet og oppmerksomhet på rytters behov, og tilbyr et helt nytt design som nøye blander innovasjon og komfort.

Med et spesialsystem kan rytterne justere sporrene etter eget ønske i tre forskjellige høyder, noe som gjør disse støvlene til et stort skritt fremover innen rideutstyr.

Den pustende lærfôringen, overdel i kalveskinn og 100 % ultralett gummisåle setter en ny standard for kvalitet.

Den stretchbare og komfortable elastiske båndet sikrer optimal smidighet under bevegelser, mens glidelåsen er ekstra sterk og holdbar.

PRIME-modeller er tilgjengelige i både snøreløs og snøret versjon for å tilfredsstille rytters smak og komfortpreferanser.

Farge: Svart

Svart

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv