Fratelli Fabbri Prime Dress Ridestøvler
Prime Dress Ridestøvler

4 499 kr

Kjøp nå Dette produktet har flere varianter. Alternativene kan velges på produktsiden

Prime Dress Ridestøvler

4 499 kr

Prime Dress Ridestøvler: Redefinerer lettvektsytelse og holdbarhet, har Prime Dress Ridestøvler et innovativt design med fokus på rytters behov. Med et justerbart spursystem som tilbyr tre høyder, representerer disse støvlene et betydelig fremskritt innen rideutstyr. Den pustende lærfôringen, overdel i kalveskinn og 100 % ultralett gummisåle etablerer en ny kvalitetsstandard. Et stretchbart elastisk bånd sikrer optimal smidighet under bevegelser, mens den eksepsjonelt sterke glidelåsen forbedrer holdbarheten. Tilgjengelige i både snøreløs og snøret versjon, imøtekommer Prime-modeller enhver rytters smak og komfortpreferanser.

Opptjen opptil 4 499 poeng.

  • *Farge: Svart

    Reset options
ProduktNR: N/A Kategori:

Prime Dress Ridestøvler

Prime Dress Ridestøvler redefinerer parametrene for lettvekt, holdbarhet og oppmerksomhet på rytters behov, og tilbyr et helt nytt design som nøye blander innovasjon og komfort.

Med et spesialsystem kan rytterne justere sporrene etter eget ønske i tre forskjellige høyder, noe som gjør disse støvlene til et stort skritt fremover innen rideutstyr.

Den pustende lærfôringen, overdel i kalveskinn og 100 % ultralett gummisåle setter en ny standard for kvalitet.

Det stretchbare og komfortable elastiske båndet sikrer optimal smidighet under bevegelser, mens glidelåsen er ekstra sterk og holdbar.

PRIME-modeller er tilgjengelige i både snøreløs og snøret versjon for å tilfredsstille rytters smak og komfortpreferanser.

Farge: Svart

Svart

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Handlekurv